Δράση στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας αγωνιστικού προσανατολισμού (Orienteering), 21 Μαΐου 2018

4 Μαΐου 2018 kpeporoia Δράσεις

Στο πλαίσιο του Έργου «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Κ.Π.Ε.) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», μέσω του νέου επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροΐων συνδιοργανώνει με τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών βιωματική δράση στις Σέρρες στις 21 Μαΐου 2018 από 09:30 έως 12:30, που θα απευθύνεται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας αγωνιστικού προσανατολισμού (Orienteering).

Η δράση αυτή επίσης αποτελεί συνέχεια του επιμορφωτικού σεμιναρίου για το orienteering που πραγματοποίησε το ΚΠΕ Ποροΐων σε συνεργασία με τα ΚΠΕ Βιστωνίδας και Κιλκίς («Εφαρμογές orienteering στην περιβαλλοντική εκπαίδευση», 8 & 9 Δεκεμβρίου 2017). Συντονιστές της δράσης θα είναι οι υπεύθυνοι σχολικών δραστηριοτήτων και η παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Ποροΐων.

Οι σχολικές μονάδες που θα συμμετέχουν είναι: 1ο Δημ. Σχολείο Σερρών με 28 μαθητές (ΣΤ τάξη), 15ο Δημ. Σχολείο Σερρών με 19 μαθητές (Γ τάξη), 21ο Δημ. Σχολείο Σερρών με 14 μαθητές (Γ τάξη), Πειραματικό Δημ. Σχολείο Σερρών με 31 μαθητές (Δ,Ε,ΣΤ τάξη), Δημ. Σχολείο Ψυχικού με 31 μαθητές (Δ,Ε,ΣΤ τάξη), Δημ. Σχολείο Ποντισμένου με 16 μαθητές (Ε, ΣΤ τάξη),10ο Δημ. Σχολείο Σερρών με 20 μαθητές ( Α τάξη), Δημ. Σχολείο Σκοτούσσας με 27 μαθητές (Ε, ΣΤ τάξη).

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/